FIGARO COMPANY

Incepand din 1994, firma FIGARO COMPANY din Ardeal produce lumanari de calitate insumand mestesugul cu arta si traditie.

Citeste mai departe..

Lumanari Spirale Normal Metalizat

Bine ati venit!

      Suntem un partener de incredere si le asiguram succesul in afaceri cu produsele noastre – lumanari, candele si accesorii - pentru firme distribuitoare de flori si articole decorative, florarii, biserici si institutii de cult, firmelor organizatoare evenimente (nunti, festivitati, comemorari, ..), servicii funerare si pompe funebre.


      Indiferent ca sunteti o firma de distributie, florarie, sau un simplu om caruia ii plac lumanarile noastre, va servim cu aceeasi grad de seriozitate si atentie.     

      Firma FIGARO COMPANY este producator si distribuitor de candele si lumanari, in Transilvania, cu sediul si centrul logistic in Odorheiu Secuiesc, inima Ardealului.
Producem lumanari de calitate, de peste 18 ani – inca din 1994. Pe langa productia de lumanari suntem principalii distribuitori al produselor noastre, asiguram transport si livrare in orice localitate din tara in 48 de ore.

      Saptamanal sau bisaptamanal agentii nostrii de distributie livreaza lumanarile de-a lungul diferitelor trasee prestabilite in orasele: Brasov, Sibiu, Medias, Targu Mures, Sighisoara, Vaslui, Bacau, Ploiesti, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc.  Datorata calitatii, al preturilor de producator, si al livrarilor regulate, partenerii de afacere se pot bizui pe noi.

      Oricine, cine a incercat Lumanarile FIGARO, are incredere in produsele noastre. De ce? Pentru ca produsele noastre sunt facute cu atentie maxima, din parafina de calitate, importata din strainatate – Germania si alte tari occidentale, folosind utilaje si tehnologie moderna – „Extruder”  

      Asiguram GARANTIE COMPLETA pentru produsele si serviciile noastre – calitate, ambalaj si transport.

 

Figaro Company

Feature Calitate Pentru Florarii

LUMANARI PENTRU FLORARII

Oferim sortiment si varietate - forme si dimensiuni - pentru florarii. Pentru lumanari de nunta, botez sau decorative, va deservim cu calitate - si la cantitati ridicate. Contactatii ne cu incredere!

mai multe informatii

Feature Culori Depozit de Lumanari

DEPOZIT DE LUMANARI

In Depozitul Figaro, un sortiment bogat de lumanari si candele va sta la dispozitie. Figaro Company fiind o firma producatoare de lumanari, poate sa acorde "preturi de producator" pentru parteneri, asigurand un profit mai mare pentru Dvs..

mai multe informatii

Feature Natural Lumanari Traditionale

CANDELE SI LUMANARI TRADITIONALE

Folosind lumanarile si candelele Figaro, nu o sa simtiti mirosuri industriale, datorata tehnologiei folosite la manufacturarea lor, si al materialului de baza - parafina de calitate germana - imbinand traditia cu inovatia, lumanarile noastre au un miros placut, natural.

mai multe informatii

Feature Eastern Avantaje pentru Afacere

AVANTAJE PENTRU AFACEREA TA!

Un avantaj, daca alegeti pe Figaro ca furnizor - primiti lumanari si candele de calitate la pret producator. Alte avantaje: Livram produsele la Dvs. in scurt timp si asiguram Garantie totala - pentru calitatea lumanarilor,pentru  transport si termene de livrare.

mai multe informatii

Lumanari Nunta

producem lumanari pentru nunta de diferite forme si dimensiuni..

Citeste mai departe..

Lumanari Botez

la FIGARO gasiti lumanari pentru botez simpli si speciali la pret avantajos..

Citeste mai departe..

Lumanari Decorative

puteti selecta dintr-un sortiment mare de lumanari decorative ..

Citeste mai departe..

Lumanari Naturali

producem lumanari naturali, clasice din materiale traditionale..

Citeste mai departe..